Kvalitní zázemí pro sport i volný čas

ČeštinacsEnglishenРусскийru
phone +420 573 335 700

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů je pro nás velmi důležitá.

Proto využíváme vaše osobní údaje pouze se souhlasem nebo ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Přečtěte si, jak pracujeme s vašimi osobními údaji:

Společnost Frajt, s.r.o., se sídlem Chropyňská 2848, Kroměříž, 110 00, IČ 03153398, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 33267 zpracovává v případě vaší poptávky služeb nebo produktů firmy Frajt s.r.o., ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefon/mobil
  • název firmy nebo daňové identifikační číslo

Jméno, příjmení, emailovou adresu, telefon, název firmy nebo daňové identifikační číslo je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky produktů nebo služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou společností Frajt s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a Frajt s.r.o., nejdéle 2 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností Frajt s.r.o. tedy správcem osobních údajů, případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, jako je Keloc CS, s.r.o., DIČ CZ41600681.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě nebo objednávce.
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Podmínky zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje:

  • jméno
  • e-mailovou adresu
  • telefon/mobil
  • název firmy (daňové identifikační číslo)
  • bankovní spojení
  • projevený zájem o služby
  • informace na našich webových stránkách
  • informace v emailech

bude naše společnost Frajt s.r.o. využívat po dobu 3 let od udělení souhlasu za tím účelem, abychom vám zobrazovali a posílali informace, které vás zajímají a nabízeli vám produkty a služby z naší nabídky, které pro vás budou relevantní.

Svůj souhlas můžete kdykoliv zrušit. Můžete si také své údaje kdykoliv vyžádat, požádat opravdu nebo kompletní výmaz. Stačí napsat na frajt@frajt.cz. Ctíme vaše práva a využíváme pouze ověřené nástroje, které splňují podmínky pro GDPR.

Pokud budete mít pochybnosti o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů, můžete se také obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.